holmtuva.blogg.se

Min syn på världen är som bäst när jag blundar

Kategori: Vardag

Klockan är kvart över två, mitt i natten, och jag har städat hela kvällen. Plockat, fixat, rensat och grejat.. på en lördagkväll i sällskap av Amanda. Har haft supermysigt idag i stan. Kändes som att vi gick hela stockholm runt och lite till men det gjorde vi såklart inte. Kikade runt i lite olika affärer bl.a Urban outfitters där de hade hur mycket fint som helst men skyhöga priser tyvär, känner inte riktigt att jag har lust att betala 650:- för en enkel basic tröja som man lika gärna kan köpa för 149:- på H&M. Vi tog även en sväng förbi punkt shop där jag köpte ett nytt tungpiercing smycke och en töjning till örat som är 3 mm. Efter ett par timmar slog vi oss ner på Waynes coffee och fikade men var tvungna att sitta ute för att det var så mycket folk, svinkallt! 
 
Det var dessutom Zombie walk idag, tyvär så missade vi själva tåget för det hade varit asballt att se men vi såg lite utspridda zombies här och var haha. Köpte även en stickad kofta, en ny eyeliner penna och conceler på H&M och innan vi åkte hem så tog vi en sväng in till Åhléns där jag köpte en ny riktigt fin almenacka. Nu när skolan dragit igång på allvar och man ska plugga, umgås med kompisar osv så måste man ju ha en fin almenacka som man blir glad av att ta upp och fylla i. Jag tycker att det är bland det mysigaste som finns att fylla i massa olika saker som ska göras osv. Just nu har vi det ganska lugnt i skolan dock så har inte så mycket att plugga förutom till franska provet den 8:e oktober. 
 
Amanda har redan krupit ner under täckena så jag ska nog följa hennes exempel och försöka sova några timmar innan jag ska upp relativt tidigt imorgon för att hjälpa till med ponnyridningen som Skutan ska ha vid invigningen av Big Boy i port 73, kom dit och säg hej vettja! Kramis