holmtuva.blogg.se

Tuva kirrar allt

Kategori: Vardag

Lyckades skjuta upp den muntliga svenska redovisningen till på fredag och ingen annan hade gjort den så vår svenska lärare var inte speciellt glad alls. Fick hjälp att få till min text för filmen är färdig och klar men det är vad jag ska säga som jag inte vet men nu är jag nästan klar med texten också.

Vi hade matte prov idag, jag svarade på de flesta frågor och jag tror faktiskt att jag gjorde det jag skulle göra haha. Matte är verkligen inte min starka sida alls men det kändes rätt så bra. I övrigt så har dagen varit helt värdelös, förutom vissa guldglimtar tack vare mina bästa!

Slutade vid kvart över tre så jag och A åkte direkt till henne för att äta mellis och sen åka till hennes ridning, på sophies islandshästar i häringe, följde med och fotade massor - jag fick låna Amandas stora objektiv ett Canon 55-200 hur underbart som helst och jag är helt käääär! Amanda la tydligen över bilderna på sin dator så jag har inte tillgång till dom nu för jag bloggar från telebaban och min egen dator ligger död utan laddningssladd hemma, men jag ska till skutan imorgon så får hem laddningssladden igen då.

Sitter just nu i köket hos Amanda och skriver i mitt block medans hon sitter i sitt rum. Tanken var att jag skulle sova här inatt men nu vet jag faktiskt inte, eventuellt så åker jag hem men vi får se.